Sponsor

HOOFDSPONSOR

In 1989 ontstond er bij een groep enthousiaste catamaran zeilers de vraag naar snellere boten en innovatievere kleding voor op het water, Magic Marine speelde als eerste in op die wens. Een doorbraak volgde in de zeilwereld met vooral veel innovatie in de trapezes en wetsuits. In de daaropvolgende jaren breidde de Magic Marine productlijn zich uit richting de slipway, een mono hull wereld waar behoefte was aan weer andere productontwikkeling in vergelijk tot de catamarans.

 

Inmiddels is Magic Marine uitgegroeid tot een gevestigd zeilmerk met een voltallige range in de verschillende open boottypes en segmenten van het zeilen. In de afgelopen jaren focussed Magic Marine zich naast de kleinere open boten ook op de grotere boten en jachten. Deze strategische uitbereiding bracht ons ook in contact met de Lemsteraken, een boeiende vloot en enthousiaste groep zeilers.

 

Ook binnen het kledingassortiment is met deze groep rekening gehouden en brengt Magic Marine een complete waterdichte lijn voor de jachtzeiler. Website Magic Marine.

 

Magic Marine eigenaar en CEO Max Blom; Wij zijn verheugd om als hoofdsponsor van de Vastgoed Regatta te mogen optreden, we zien het als een prachtige kans om niet alleen de eigenaren, schippers en bemanningen van de Lemsteraken te bereiken, maar ook om in contact te komen alle varende relaties binnen het Vastgoed, we kijken uit naar onze eerste editie en een dag vol met wind, mooie strijd en vooral plezier.” 

OVERIGE SPONSOREN